Održana je izborna skupština SRS.
Ponovo cu citirati YT1NT: Vise si ti zaboravio nego sto ce mnogi nauciti. I u tehnickoj skoli u Pancevu sam bio najbolji ali to od YU2M necete cuti.
1990-ih umesto da pisem doktorat posle zavrsenih istrazivanja DSP CW na KT, prenosio sam poruke u BiH i pratio YU TV lazi.
Tada bese mladjani AleVu ministar informiranja. A dana je perspektivan kadar na letnjem Davosu u Kini mada se to predstavlja kao zvanicna poseta. BBC i CNN manje lazu.
"JA NE MISLIM KAO TI, ALI ĆU SE DOK SAM ŽIV BORITI ZA TVOJE PRAVO DA NE MISLIŠ KAO JA!"
Po meni, ova rečenica predstavlja vrhunac društvene, sociološke ili filozofske misli i nedostižni ideal međuljudskih odnosa. Pogotovo imajući na umu da ogromna većina ljudi ni danas, na vrhuncu civilizacijskog razvoja, nije spremna da prihvati ni pravo na drugačije mišljenje, a kamoli da se lično i aktivno angažuje na njegovom stvaranju i negovanju.
Ni mi u Srbiji nismo ostvarili ovaj ideal, pa je u njoj i danas opasno misliti drugačije, a naročito javno i argumentovano iznositi mišljenje ako se ono drastično razlikuje od nametnutih državnih i crkvenih dogmi.
"Tužni klovn" Goran Petrović, bivši šef Državne bezbednosti Srbije u vreme vlade Zorana Đinđića
Covek napuni 67 godina sa 50 godina radioamaterskog staza, ode da radi sa Kosova i postane srpski neprijatelj broj 1! Ko je tu lud?