Održana je izborna skupština SRS.
Trenutno imamo zvanicno 2 APRS Y0XPI i YU0XUE cvorista i jos par njih koji se povremeno ukljucuju medju kojima je i moj (YU1TTA-3). Sto se tice mog nekog misljenja i misljenja mog kolege YU1TTA koji ce verovatno iznesti detaljnije predloge vezano za to. Svakako da bi po nasem misljenju prioritet bio pokrivanje autoputa kao puta sa najvecim tranzitom, tu naravno dolazi lokacija gde je trenutno R7 i RU7 dakle Crni Vrh Jagodina. Sto se tice cvorista koja trenutno pokrivaju to je jako slabo(da nije Rumuskih APRS cvorista dobar deo autoputa ne bi bio pokriven od Markovca pa severnije). Trenutna pokrivenost Pirotskog YU0XPI za prosli mesec izgleda ovako.Pokrivenost mog aprs cvorista je znatno manja, tako da pokriva deo oko Jagodine, Cuprije, Drazevca, Gornje i Donje Toponice, kao i deo oko Nisa.Ne znam zasto se slike ne prikazuju
Trenutno imamo zvanicno 2 APRS Y0XPI i YU0XUE cvorista i jos par njih koji se povremeno ukljucuju medju kojima je i moj (YU1TTA-3). Sto se tice mog nekog misljenja i misljenja mog kolege YU1TTA koji ce verovatno iznesti detaljnije predloge vezano za to. Svakako da bi po nasem misljenju prioritet bio pokrivanje autoputa kao puta sa najvecim tranzitom, tu naravno dolazi lokacija gde je trenutno R7 i RU7 dakle Crni Vrh Jagodina. Sto se tice cvorista koja trenutno pokrivaju to je jako slabo(da nije Rumuskih APRS cvorista dobar deo autoputa ne bi bio pokriven od Markovca pa severnije). Trenutna pokrivenost Pirotskog YU0XPI za prosli mesec izgleda ovako.