Održana je izborna skupština SRS.
Men je neobicno kad vidim da u nekim zemljama ljudi menjaju znakove ko carape, valjda im je takav sistem licecniranja da sa promenom licence obavezno moraju da promene i znak. kod nas bar to bude prelazak na dvoslovni ili jednostlovni a kod njih ostje isti broj zlova u sufiksu, ali se menja znak.u nekim zemljama, kao naprimer u Velikoj britaniji, znak se menja zavisno odakle emitujes, jer se menja prefiks. To tek ne razumem - odes u drugi deo drzave i moras da promenis znak.
Problem bi se resio ako bismo ukinuli rezervacije znakova za klubove. Imamo mnogo rezervisanih znakova, a malo klubova.Mislim da dodela znakova radi sasvim dobro, cak i odlicno. Koji ti se znak svidja, ako nije zauzet, uzmes i kraj. Ko pre devojci njegova devojka.To bi trebalo uraditi i za nove klubove. Omoguciti im da uzimaju znakove iz bilo kog opsega koji im se svidja.
Ja sam svojevremeno davno trazio znak YT1QRM , medjutim nije mi dat iz razloga sto je QRM kratica za smetnje , a onda sam uzeo sadasnji znak , mada mi tada nije bio zvucan lomio sam jezik stalno pri sricanju , a kasnije sam cuo na bandu kako ima masa znakova sa Q kraticama kao naprimer Ivica iz Zajecara ima u sufiksu QRP rezime svega opet kome kako se zalomi ili ko ima ujnu ima I moze mu se drugim recima kao sto je svugde u drzavi mito I korupcija za nekog nemoze za drugog moze