Održana je izborna skupština SRS.
FM digital radna grupa nije dobila informacije o tim zahtevima. Pošto si i ti član grupe pokreni u njoj to pitanje.
Rora, svi zahtevi za dozvole za repetitore se prosleđuju FM digital radnoj grupi (http://fm-digital.yu1srs.org.rs/) da bi ona dala svoje mišljenje i saglasnost. Ja sam samo napomenuo da zahtevi iz pirotskog kluba nisu došli do radne grupe, a pošto je i on član te grupe može tamo to da pokrene pa da UKT menadžer proveri i obavesti grupu o tim zahtevima, gde se nalaze i zašto nisu obrađeni, odnosno dostavljeni ovoj radnoj grupi. To je normalna procedura.
Citat: YU1RA 05.02.2015 12:59:35Citat: YT1PRM 03.02.2015 17:24:34Zvanicno postoji samo YU0XUE, sa propisanom dozvolom.yu1ra dali nesto smeta sto nema dozvolu zvanicno i dali se pitate sto je nema i ko je trebao da je obezbedi ?predhodni saziv saveza na celu kad je bio kod nas U Pirotu je dogovoreno da mi pustimo taj APRS gejt -nod da mi Pirocanci ulozimo tehnicke stvari a da ce administraciju zavrsiti savez na celu sa Vemicem nas projekat je s nase strane odradjen -sto je savez ili neko sabotirao dalji tok neznam ali znam da smo prvi posatavili taj projekat kao pilot test za dalju buducnost u Srbiji i znam da radi i vrsi svoju funkciju sa dozvolom ili bez neznam sto nije stigla do danas ali je sto se nas tice sve odradjeno ko je u savezu tada zatajio i zasto necu dalje da komentarisem i da ponavljam ali vidim da pojedince boli sto mi u Pirotu radimo i sto se borimo a sto drugi ne rade borimo se sa ometacima kao sto su kod nas HIT radijo i RTS radio na emisionim objektima gde nam se nalazi i repetitor R4 a neki godinama trpe svoj nerad i ne angazovanje kao sto je primer sto ne radi R3 na tupiznici
Citat: YT1PRM 03.02.2015 17:24:34Zvanicno postoji samo YU0XUE, sa propisanom dozvolom.